Dag 3-7 — overweldigend

Werk, werk, werk. Tussen negen en tien uur werk per dag, met weinig thee-pauzes. Elke dag minder energie daarna om wat anders te doen. Behalve de weg naar Albert Heijn, het station en de universiteit ken ik nog bijna niks over mijn buurt en Amsterdam. Geen tijd ervoor.

Nog niet. Het maakt sowieso niet erg uit, want ik vind mijn nieuwe baan en collega’s leuk genoeg om van mijn nieuwe situatie te genieten.

Op zaterdag heb ik mijn kat en Albert verhuisd. De enige vindt het weer nog wat te nat. De andere heeft wat meer licht nodig. Maar overal overleven ze allebei.

Dan zaterdagavond ben ik naar Utrecht geweest voor de Cruise Control — het was de eerste keer waar ik de trein terug naar huis kon nemen met een reistijd van minder dan een uur. Gisteren heb ik een vriendin uit Frankrijk ontmoeten die Amsterdam wilde bezoeken — dus kon ik door de stad lopen, ook voor de eerste keer als inwoner.