Villa Achterwerk

Gisteren ben ik naar Off_corso geweest. Dit is een nachtclub in Rotterdam, en ik was er nog nooit gegaan - het typisch avondthema is 80’s and 90’s, en daar heb ik gewoon geen zin in.

Maar gisteren was het thema erg anders. Villa achterwerk is een nieuwe party die van Betty Ford Clinic de plaats inneemt - en Betty Ford was de grooste party in Rotterdam voor fun en gay lovers. Het heeft verschillende stijlen van muziek (pop en techno), een heleboel mooie jongen, een helemaal gekke show, en overal een leuke positieve sfeer. Gezellig! eEt zoals Betty Ford, vindt Villa achterwerk plaats elke maand; eind april ga ik zeker terug.

Trouwens is mijn agenda al bijna vol. Volgende week ga ik naar Sensation White in Antwerpen, en daarna doe ik waarschnijnlijk een paar reizen naar Frankrijk…

Drukke lente, druk leven.